Колишній тренер Гвоздика знає, проти кого має вийти Ломаченко: бій треба організувати якомога швидше

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2410
4 голоси
Колишній тренер Гвоздика знає, проти кого має вийти Ломаченко: бій треба організувати якомога швидше
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Колишній тренер боксера напівважкої ваги Олександра Гвоздика (20-1, 16 КО) – Тедді Атлас – вважає, що 36-річний українець Василь Ломаченко має у своєму наступному поєдинку битися проти 29-річного американця Джервонти Девіса.

Відомий тренер Тедді Атлас заявив, що Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) після перемоги над Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО) у поєдинку за вакантний титул чемпіона світу з боксу за версією IBF у легкій вазі битиметься проти чемпіона WBA Джервонти Девіса (29-0, 27 KO).

Він радить поспішати.

«Якщо цей бій має відбутися, він має відбутися якнайшвидше. [Для] Ломаченка час йде».

Атлас сказав, що його захоплює в цьому поєдинку те, як «Матриця» Ломаченко зможе маневрувати й розчленовувати Девіса, порівнюючи його завдання зі спостереженням за «хлопцем, який йде знешкоджувати бомбу».

«Він повинен витягнути червоний і зелений дріт, не торкаючись синього – інакше він все підірве. Це те, що [Ломаченко] робив у минулому: він обеззброював дійсно приголомшливих панчерів, чемпіонів минулих років».

При цьому Ломаченку слід розуміти, що він зустрічатиметься з особливим бійцем.

«Але тепер йому доведеться зробити це проти хлопця з нітрогліцерином в рукавичках, бійця, який може зробити все», – заявив Атлас для YouTube-каналу «ProBox TV».