Колишній чемпіон світу розібрав перемогу Ломаченка і назвав його нового суперника: це сучасна «копія» українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
13341
5 голосів
Колишній чемпіон світу розібрав перемогу Ломаченка і назвав його нового суперника: це сучасна «копія» українця
Шакур Стівенсон та Василь Ломаченко. Фото: Facebook
Колишній чемпіон світу з боксу у першій напівсередній вазі за версією IBF (2007-2008) та напівсередній вазі за версією WBA (2012-2013) Пол Маліньяджі (36-8, 7 КО) назвав наступного суперника Василя Ломаченка.

Ексбоксер Пол Маліньяджі прокоментував перемогу Василя Ломаченка (18-3, 12 КО) над Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО) у поєдинку за вакантний титул чемпіона світу з боксу за версією IBF у легкій вазі.

На його думку, українець здобув повністю заслужену перемогу.

«Ломаченко зупинив Джорджа в одинадцятому раунді та готовий до більших та кращих речей у легкому дивізіоні в рамках його останнього забігу за звання абсолютного чемпіона. Це буде важкий шлях, це інший Ломаченко. Я думаю, що Ломаченко ніколи не був під загрозою програшу цього бою».

Експерт пояснив, яка тактика була в австралійця.

«Бій не був таким конкурентним, але на початку Джордж атакував, він робив деякі речі від нового російського тренера. Він працював лівою рукою. Навіть коли він відходив, він виставляв цю передню руку, щоб захистити себе від атак шульги».

Він вважає, що Камбососу не допомогло абсолютно нічого.

«Мені здається, що він вийшов у ринг з таким настроєм, щоб відбоксувати розумніше, ніж він зазвичай робить, але як тільки Ломаченко почав доносити удари, Джордж просто розпався і почав повертатися до речей, які він зазвичай робить, робити ті помилки, які він зазвичай робить».

Маліньяджі заявив, що Ломаченко був готовий до усіх сюрпризів від Камбососа.

«Помалу Ломаченко почав збільшувати свій пресинг, збільшувати темп, у Джорджа закінчувалися ідеї, і атаки Ломаченко почали бути все більш постійними. Я думаю, великою частиною плану Камбососа були відповіді на всі атаки Ломаченка ударами по корпусу».

Австралієць нічого не зміг протиставити Ломаченку.

«Він був майже як на автопілоті. Гадаю, це була погана ідея, бо Ломаченко фізично дрібний. Ломаченко, бувши на своєму рівні, зрештою тиснув більше і більше, і врешті-решт зупинив його. Це взагалі було сюрпризом».

Маліньяджі бачить наступним суперником Ломаченка – чемпіона WBC Шакура Стівенсона (21-0, 10 КО).

«Я думаю, Ломаченко зрештою поб'ється зі Стівенсоном. Тут немає подвійних думок, немає інших шляхів. Найкращі хлопці постійно уникають Стівенсона так само як вони уникали Ломаченка, коли він був на піку».

Стівенсон, за відчуттями експерта, може стати переможцем.

«Думаю, цього разу він отримає бій проти Ломаченка. Це буде велике ім'я, яке він, мабуть, здатний подолати. Для цього потрібно трохи більше попрацювати. Мені здається Шакур – це як [найкращий] Ломаченко сьогоднішнього дня, ніхто не хоче з ним битися», – заявив він у програмі ютуб-каналу «Paulie TV».