«Буде фантастичний бокс»: промоутер Ломаченка хоче звести його з найособливішим бійцем в історії й лідером P4P

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
13808
11 голосів
«Буде фантастичний бокс»: промоутер Ломаченка хоче звести його з найособливішим бійцем в історії й лідером P4P
Наоя Іноуе завдає удар. Фото: Getty Images
Промоутер Василя Ломаченка – Тодд ДюБеф – розповів, з ким його підопічний може зустрітися у наступному поєдинку. Він не виключає, що той може битися проти Наоя Іноуе.

Тодд ДюБеф, який є промоутером Василя Ломаченка (18-3, 12 КО), після його перемоги над Джорджем Камбососом у бою за вакантний титул чемпіона світу з боксу за версією IBF у легкій вазі розповів, хто стане наступним суперником його підопічного.

За його словами, Ломаченко тепер сам може обирати собі суперника.

«Він може сказати: «Я хочу зробити те чи інше», і ми зробимо все можливе, щоб задовольнити його бажання. Лома заслужив право сидіти на чолі столу і вирішувати, з ким він хоче битися, а ми повинні організувати ці бої».

Скоріше за все, Ломаченко зійдеться з кимось із трійки Джервонта Девіс/Шакур Стівенсон/Емануель Наваррете.

«Враховуючи, що ці три [відомі легковаговики] битимуться протягом наступних півтора місяця, Ломаченко побачить, який стиль є найкращим для нього. Якщо він також буде найбільш комерційно привабливим, це буде найкращим варіантом».

Ще одним варіантом може стати боксер другої найлегшої ваги Наоя Іноуе (27-0, 24 КО), який за версією журналу The Ring є найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії (P4P).

«Іноуе дуже, дуже особливий – найбільш особливий боєць, якого я коли-небудь бачив у цьому бізнесі. Ломаченко був на висоті у вазі 126 і 130 фунтів. Якщо він вирішить провести цей бій, це буде фантастичний бокс», – заявив ДюБеф в інтерв’ю BoxingScene.

  • Зазначимо, що Іноуе став абсолютом двох дивізіонів;
  • Спочатку він виграв титули WBA-Super, IBF, The Ring, WBC та WBO у найлегшій вазі, а потім пояси WBC, WBO, WBA, IBF та The Ring у другій найлегшій вазі.