Шатернікова закрила питання Ломаченка і його хейтерів: вона чесно пояснила, ким вважає ненависників українця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3170
3 голоси
Шатернікова закрила питання Ломаченка і його хейтерів: вона чесно пояснила, ким вважає ненависників українця
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова висловилася про майбутній бій між Василем Ломаченком (17-3, 11 КО) та Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО).

Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова в ексклюзивному інтерв’ю сайту Sport-express поділилася думками про матч Василя Ломаченка проти Джорджа Камбососа за вакантний титул за версією IBF у легкій вазі.

Шатернікова відповіла, чи вважає методом психологічного тиску запрошення Камбососом у свій табір росіян.

«Не думаю. Я не була на спаринг-сесіях Камбососа, у його таборі, тож не можу підтвердити, що це були росіяни. Дуже часто у нас люди просто щось не так почули, недочули, придумали. Проте якщо там хтось і був з росіян, то це вибір команди австралійця, кого залучувати до підготовки».

Спортивна чиновниця не вважає, що це могла бути спланована акція.

«Я не можу довіряти ЗМІ, які дуже часто все перекручують. Але якщо це і правда, то, мені здається, що Камбосос не для того запросив атлетів з ворожої країни, щоб роздратувати Василя, розхитати нерви».

Шатернікова не розуміє українців, які вболіватимуть проти Ломаченка.

«Ви кажете про росіян у таборі Камбососа. Деякі наші спортсмени з України публічно і, мабуть, не публічно говорять про те, що вони будуть вболівати за австралійця! Коли я це читаю, то взагалі… Це якийсь сюрреалізм».

Вона запропонувала таким людям взагалі не дивитися бій.

«Якщо вам не подобається Ломаченко, то взагалі не включайте бій, а вболівати… За що? Замість того, щоб бути об’єднаними та підтримувати один одного?».

На думку Шатернікової, тим паче дивною є ця позиція, враховуючи інформацію про росіян у таборі Камбососа.

«Деякі встають в «‎позу», знаючи, що є можливість, що у таборі Джорджа працювали російські боксери, і при цьому говорять, що будуть підтримувати австралійця. Це просто повний «брєд». Це не про критичне мислення, тут про це справа не йде. Якісь просто дивні люди з іншої планети, на мій погляд».

Вона закликала перестати хейтити Ломаченка.

«Якщо мені людина не подобається за якимось там своїми життєвими цінностями, то я просто за нею не слідкую – і все, він мені нецікавий. Якщо комусь Ломаченко не подобається, то не дивіться його поєдинки, не дискутуйте про нього, живіть своїм життям та робіть добрі справи».

Шатернікова наголосила, що не розуміє, як можна вболівати за Камбососа.

«Вболівати за австралійця, у якого, можливо, спаринг-партнери росіяни? Я в шоці просто».

Їй здається, що австралієць навряд чи добре розуміється на нашій політиці.

«У залі висить російський прапор? Не думаю, що в Австралії Камбосос заглиблюється в те, що відбувається на іншому континенті. Тут навіть не про Джорджа, то його справа. Але коли українці говорять, що будуть вболівати за Камбососа, – це якісь чудакуваті дивні люди», – сказала Шатернікова.

  • Бій Ломаченка проти Камбососа відбудеться 12 травня;
  • Зустріч прийме австралійське місто Перт.