«Ця людина подібна до хорошого вина»: два колишні чемпіони світу назвали свого фаворита бою Ломаченко–Камбосос

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
273
2 голоси
«Ця людина подібна до хорошого вина»: два колишні чемпіони світу назвали свого фаворита бою Ломаченко–Камбосос
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Колаж: з відкритих джерел
Колишні боксери Дюк Макнезі та Серхіо Мора висловилися про бій між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом за вакантний титул за версією IBF у легкій вазі.

Ексбоксери Дюк Макнезі та Серхіо Мора дали для видання The Ring прогноз на матч Джорджа Камбососа (21-2, 10 КО) проти Василя Ломаченка (17-3, 11 КО).

Колишній чемпіон світу IBF у флайвейті (1988-1989), WBO у бантамвейті (1991-1992) та WBO у першій напівлегкій вазі (1992-1993) Маккензі (39-7, 20 КО) зізнався, що сумнівається з приводу фаворита.

«Дуже важко передбачити, хто програє у цьому поєдинку, адже це бій-роздоріжжя для обох цих гордих воїнів. Вони б'ються за вакантний титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, який Камбосос завоював у Тео Лопеса. Це був шок. Однак його з легкістю побив Девін Хейні, який піднявся у вазі».

Експерт підкреслив, що українець, на відміну від австралійця, програв Хейні у близькому матчі.

«Так само Ломаченко був побитий Хейні, і тут криється головне. Багато спостерігачів у рингу вважали, що Ломаченку відчайдушно не пощастило програти за очками. Камбосос явно програв Хейні».

Маккензі не вважає, що різниця у віці (36 та 30 років відповідно) зіграє проти Ломаченка.

«Ломаченко, безумовно, старий з погляду боксу, але ця людина подібна до хорошого вина і добре зберегла себе як майстерний боксер. Я не бачу перемоги Камбососа в цьому бою. Ломаченко переможе одноголосним рішенням суддів».

Колишній чемпіон світу у першій середній ваговій категорії за версією WBC (2008) Мора (29-5-2, 9 КО) також вважає, що українець ще в порядку.

«Лома все ще становить загрозу! Я думаю, що у нього все ще є достатньо сил, щоб виграти цей бій. Ломі було важко проти набагато більшого Теофімо і вищого Хейні, але обидва бої були дуже близькими!».

При цьому Мора поставив на австралійця.

«Проти Камбососа йому не доведеться так багато долати у фізичному плані, але я віддаю перевагу перемозі Камбососа близьким рішенням суддів. [Ломаченку] буде надзвичайно важко перемогти рішенням суддів у Австралії. Камбосос переможе рішенням суддів».

  • Зазначимо, що бій Ломаченка проти Камбососа відбудеться 12 травня;
  • Зустріч прийме місто Перт (Австралія).