Бівол отримав нового суперника замість травмованого Бетербієва: це не Гвоздик

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
98
1 голос
Бівол отримав нового суперника замість травмованого Бетербієва: це не Гвоздик
Дмітрій Бівол. Фото: Google
Чемпіон світу за версією WBA вазі Дмітрій Бівол битиметься за абсолютне чемпіонство у напівважкій з непереможеним лівійцем Маліком Зінадом. Він замінив травмованого Артура Бетербієва. Кандидатуру українця Олександра Гвоздика більше не розглядають.

За інформацією відомого та авторитетного інсайдера зі світу боксу Майкла Коппінджера, Дмітрій Бівол (22-0, 11 КО) 1 червня в Ер-Ріяді битиметься за звання абсолютного чемпіона світу у напівважкій з непереможеним досі лівійцем Маліком Зінадом (22-0, 16 KO).

«Бівол проведе захист свого титулу WBA в напівважкій вазі проти лівійця Маліка Зінада 1 червня в Ер-Ріяді, після відмови Артура Бетербієва. Про це повідомив Туркі Аль аш-Шейх. 

Бій Деонтея Вайлдера і Чжана Чжілея, учасників турніру Matchroom-Queensberry 5 на 5, стане головною подією», – написав Коппінджер у своєму матеріалі на сайті ESPN.

Нагадаємо, що спершу суперником Бівола мав бути його співвітчизник  Артур Бетербієв. Однак він отримав травму.

Після повідомлення про пошкодження Бетербієв, який порвав меніск, на росії навіть пропонували замінити його українцем Олександром Гвоздиком. Однак, наш співвітчизник має свій бій і на чутки з боліт ніяк не відреагував.

  • Поєдинок між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом пройде в андеркарті поєдинку Джервонта Девіс - Френк Мартін 22 червня.
  • На кону буде стояти титул тимчасового чемпіона WBC в напівважкій вазі (до 79,4 кг).