Бій за титул абсолюта Бівол – Бетербієв зірвано: на Росії сватають Гвоздика у якості заміни

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
878
1 голос
Бій за титул абсолюта Бівол – Бетербієв зірвано: на Росії сватають Гвоздика у якості заміни
Олександр Гвоздик. Фото: Google
Бій за звання абсолютного чемпіона світу у напівважкій вазі між росіянами Артуром Бетербієвим і Дмітрієм Біволом відкладено через травму екссуперника Олександра Гвоздика. На росії пропонують саме українцю або Девіду Бенавідесу замінити Бетербієва.

Свято відміняється. Мова про один з найочікуваніших боїв літа, у якому за звання абсолютного чемпіона світу в напівважкій вазі мали боксувати Артур Бетербієв та Дмітрій Бівол.

Файт, який був запланований на 1 червня, відкладений через травму Бетербієва. Артур пошкодив меніск і найближчим часом буде прооперований. Повернутися на ринг кривдник Олександра Гвоздика зможе не раніше вересня. Про це дописом у своєму Х-акаунті проінформував журналіст Майк Коппінгер.

За інформацією джерела, зважаючи на зрив поєдинку з Бетербієвим, Бівол може отримати нового суперника. Організатори вечора боксу, який мав відбутися в Ер-Ріяді, вже шукають заміну, бо бій за участю Бівола має статус мейнівенту вечора боксу, котрий запланований на 1 червня.

Відреагували на новину про травму Бетербієва і на болотах. Дворазовий олімпійський чемпіон Олексій Тищенко заявив, що в ринг проти Бівола може вийти хтось із пари Олександр Гвоздик – Девід Бенавідес. Щоправда, бій між українцем і американцем мексиканського походження заплановано на 22 червня.

«Можна будь-кого з першої п'ятірки рейтингу. Або смикнути кого-небудь із пари Бенавідеса і Гвоздика. У теорії організатори можуть це зробити. Але потрібно домовлятися, платити відступні. Напевно, це вихід. Чекати на них – це довго. Дімі потрібен бій у червні», – заявив Тищенко в інтерв’ю російським ЗМІ.

  • Поєдинок між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом пройде в андеркарті поєдинку Джервонта Девіс - Френк Мартін 22 червня.
  • На кону буде стояти титул тимчасового чемпіона WBC в напівважкій вазі (до 79,4 кг).