«Дав йому урок боксу»: промоутер Ф'юрі розповів про очікування від бою британця проти Усика, згадавши Кличка

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
358
0 голосів
«Дав йому урок боксу»: промоутер Ф'юрі розповів про очікування від бою британця проти Усика, згадавши Кличка
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та британцем.

Промоутер Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) Френк Воррен розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між британцем і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Не варто надавати великого значення бою Тайсона Ф'юрі з Нганну. Там Тайсон боксував із травмою. Там був не найкращий його виступ, але в усіх інших боях він боксував набагато краще. Кілька років тому, коли він бився з Кличком, це був чистий бокс. Тайсон вийшов і дав йому урок боксу на його другій батьківщині.

Після другого бою з Вайлдером він змінив свій стиль, тепер він іде вперед і завдає ударів. Він показав, що є хорошим панчером. Я думаю, саме це і станеться з Усиком. Він переможе його в його ж грі. Тому що він дуже, дуже розумний», – заявив Воррен в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.