Колишній суперник Усика пригадав бій з українцем: ексчемпіон світу впевнений, що боксер переможе Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
476
0 голосів
Колишній суперник Усика пригадав бій з українцем: ексчемпіон світу впевнений, що боксер переможе Ф'юрі
Тоні Беллью та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу з боксу Тоні Беллью пригадав бій проти Олександра Усика, а також заявив, що український боксер виграє в поєдинку проти Тайсона Ф'юрі

Тоні Белью (30-3-1, 20 KO) пригадав поєдинок проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО):

«Він був шокований моїм підходом до поєдинку – ось чому йому знадобилося так багато часу, щоб пристосуватися до мене. А потім він дізнався, що відстає по очках, і почав тиснути. Він не буде в такій самій позиції з Тайсоном Ф'юрі, він такого не допустить. Ми з ним були однакових розмірів, два здорові лосі».

Колишній чемпіон світу з боксу поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між українцем та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Це бій, що інтригує. Схиляюся у бік Олександра Усика 60 на 40. Я не кажу, що він домінуватиме. Ні, це буде близький бій. Я просто думаю, що найкраща версія Олександра Усика переможе найкращу версію Тайсона Ф'юрі», – сказав Беллью в коментарі для Froch on Fighting.

Зазначимо, що Олександр Усик і Тоні Беллью проводили поєдинок у 2018 році за титул абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі. Український боксер переміг нокаутом у восьмому раунді.

Нагадаємо, що поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.