«Я ніколи не бачив такого»: колишній суперник Усика розповів про найсильніші сторони українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2407
2 голоси
«Я ніколи не бачив такого»: колишній суперник Усика розповів про найсильніші сторони українця
Тоні Беллью та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій важкій вазі Тоні Беллью розповів про найсильніші сторони чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій категорії Олександра Усика.

Тоні Белью (30-3-1, 20 KO) поділився власними думками щодо найсильніших сторін чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО):

«В Усика виняткова робота ніг. Я ніколи не бачив такого. Усик уже зустрічався з такими людьми, як Ф'юрі, – він виходив проти таких, як Джо Джойс, він бився з великими важковаговиками. Він бився з Ентоні Джошуа – другим за силою удару важковаговиком у світі. Він зустрічався з великими хлопцями – це його не бентежить.

Я не можу висловити словами, наскільки він крутий – найкращий з тих, з ким я стикався, з величезним відривом. Ф'юрі ніколи не бачив такої роботи ніг. Щойно Усик усе гарненько вивчить, розставить пастки і повністю тебе вирахує... він стає абсолютно грандіозним, фантастичним бійцем», – сказав Беллью в коментарі для Eurosport.

Зазначимо, що Олександр Усик і Тоні Беллью проводили поєдинок у 2018 році за титул абсолютного чемпіона світу у першій важкій вазі. Український боксер переміг нокаутом у восьмому раунді.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.