«Це буде один із найбільш видовищних боїв в історії»: член Зали слави боксу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
384
0 голосів
«Це буде один із найбільш видовищних боїв в історії»: член Зали слави боксу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Член Зали слави боксу та колишній тренер Баррі Макґіґан поділився думками щодо бою між володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі.

Член Зали слави боксу та колишній тренер Баррі Макґіґан розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Я думаю, цей бій може скластися по-різному. Я починаю схилятися більше в бік Усика. Я вірю, що він краще розвинув свій атлетизм протягом останніх років. Я говорив, що не можна покладатися на один удар у бою проти Усика. У нього багато навичок і я думаю, він зможе забрати багато раундів, а його атлетизм може дозволити йому забирати близькі раунди в останні 20-30 секунд.

Я не буду здивований у будь-якому разі. Не думаю, що вони можуть добре потрясти один одного. Я думаю, це буде один із найбільш видовищних боїв для вболівальників. Люди будуть у передчутті цієї шахової партії», – сказав Макґіґан в коментарі для Pro Boxing Fans.