«Не має значення, скільки я виграв чемпіонських титулів»: Ф'юрі розповів, що для нього важливіше за бокс

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1577
1 голос
«Не має значення, скільки я виграв чемпіонських титулів»: Ф'юрі розповів, що для нього важливіше за бокс
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі розповів, як йому вдається поєднувати боксерську кар’єру та проводження часу із своєю сім'єю.

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) та майбутній суперник Олександра Усика (21-0, 14 КО) розповів про значення сім'ї в його житті:

«Зазвичай я повертаюся додому в неділю, а вже в понеділок відвожу дітей до школи, йду вигулювати собак і інші речі. Я мандрую в часі. Я повинен швидко повертатися. Я не тримаюся за світське життя. Я не тримаюся за життя зірки боксу.

Коли я знаходжуся вдома з дітьми, собаками та дружина, не має значення, скільки я виграв чемпіонських титулів і який у мене рекорд. Я – батько. Я – хлопець, в якого вона закохалася, коли їй було 16 років. Я приютив собак. І всі нагороди світу не беруться до уваги, коли у вас є діти», – сказав Ф’юрі в коментарі для TNT Sports Boxing.

Нагадаємо, що поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.