Колишній чемпіон світу розповів про хитрощі Усика: як український боксер дратує Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
777
0 голосів
Колишній чемпіон світу розповів про хитрощі Усика: як український боксер дратує Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон вважає, що Тайсон Ф'юрі намагається вивести з себе Олександра Усика перед боєм за всі титули суперважкої ваги.

Колишній чемпіон світу та британський надважковаговик Джонні Нельсон прокоментував атмосферу, яка панує перед поєдинком між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО):

«Ми знаємо, що іноді любить робити Ф'юрі – він робить з себе дурника, як це було у випадку з Кличком, який недооцінив його. Ще Ф'юрі любить злити суперника, вивести його з себе, щоб той керувався злістю, а не розумом. Мені здається, з Усиком тут може бути проблеми, бо він його просто не розуміє.

Коли вони зустрічалися віч-на-віч, то Усик не звертав на нього уваги. Навіть якщо Усик його розуміє, то просто ігнорує і вдає, що не знає англійську. І це дратує Ф'юрі. Йому треба чимось зачепити суперника, а Усик непохитний на всі вибрики Тайсона», – заявив Нельсон в коментарі для Sky Sports.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.