Колишній тренер Усика назвав українця, який міг битися з кривдником Джошуа: фахівець пояснив, чому бій не відбувся

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
63
1 голос
Колишній тренер Усика назвав українця, який міг битися з кривдником Джошуа: фахівець пояснив, чому бій не відбувся
Владислав Сіренко. Фото: Google
Тренер українського боксера надважкої ваги Владислава Сіренко (20-0, 17 КО), Джеймс Алі Башир, розповів про те, що у його підопічного були пропозиції щодо поєдинків з Енді Руїсом (35-2, 22 КО) і Майклом Гантером (22-1-2, 16 КО).

Джеймс Алі Башир заявив, що його підопічний Владислав Сіренко міг зустрітися у ринзі з Енді Руїсом.

«У нас було кілька пропозицій, які зірвалися. Свого часу у нас була пропозиція щодо Майкла Гантера. Нещодавно у нас була пропозиція щодо бою проти Енді Руїса, але Джаррелл Міллер отримав цей поєдинок. Тож ми працюємо над цим‎». 

Колишній тренер Олександра Усика та Володимира Кличка зізнався, що розумів – Енді Руїс зустрінеться з Джарреллом Міллером, але запевнив, що українець був готовий до виклику.

«‎Це було нещодавно. Я знав, що Джаррелл Міллер отримав цей бій. Але нас запитали, чи приймемо ми поєдинок. Я сказав їм: «Так, ми приймемо бій». Вважаю, що це був би хороший поєдинок для Влада.

Чи готовий він до наступного бою? Так, я думаю, що він готовий. Його рекорд - 20-0 із 17 нокаутами. Якщо він не готовий зараз, то він ніколи не буде готовий‎», – сказав фахівець у коментарі Seconds Out.

Відзначимо, що цієї весни Сіренко дав ексклюзивне інтерв’ю сайту Sport-express.ua, у якому розповів багато чого цікавого про Усика, Василя Ломаченка та інших.

Нагадаємо, що Енді Руїс сенсаційно влітку 2019-го року переміг Ентоні Джошуа.