В Британїі поставили крапку у бою Усик–Ф’юрі і назвали фаворита: відомо як пройде поєдинок і що треба українцю

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4866
6 голосів
В Британїі поставили крапку у бою Усик–Ф’юрі і назвали фаворита: відомо як пройде поєдинок і що треба українцю
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Reuters
Легендарний британський коментатор Sky Sports Адам Сміт поділився очікуваннями від бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті.

Екскоментатор Адам Сміт поділився думками про бій Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) – Олександр Усик (21-0, 14 КО).

Експерт перелічив переваги бійців та зазначив, що праймовий Ф’юрі був би фаворитом зустрічі.

«Скільки залишилося у Ф'юрі? Очевидно, що Тайсон в його найкращі часи фаворит проти Усика, він більший. Можливо, переважає в майстерності, я маю на увазі, що Усик – неймовірний боєць і феноменальний технік, так що це складно визначити, але він менший за зростом».

Сміт не впевнений, що британець нині перебуває на піку.

«Тому якщо вони обидва в найкращій формі – ви повинні схилятися на бік Ф'юрі. Але чи він у своїй кращій формі? Судячи з останніх виступів, ні».

Він не зміг однозначно передбачити хід поєдинку та назвав два можливих варіанти.

«Чи буде це захоплюючий бій, чи це буде шахова партія, я не знаю. Бій буде близьким. Думаю, Усику потрібно дуже швидко ввійти в ритм, інакше Ф'юрі буде жорстко з ним розправлятися, і Олександру може бути важко. Але люди думали, що в Усика немає шансів проти Ей Джея, і подивіться, що сталося».

На думку Сміта, перенесення бою пішло на користь Ф’юрі.

«Крім того, на кого більше вплинуло перенесення бою, так це на Тайсона, який виглядав в дивовижній формі, коли я його бачив кілька тижнів тому, ментально виглядав справді гострим, Олександр не показувався, але я чув неймовірні речі», – заявив Сміт в інтерв’ю YouTube-каналу «Seconds Out».

  • Нагадаємо, що поєдинок чемпіона WBA, WBO та IBF Усика проти володаря титулу WBС Ф’юрі спочатку мав відбутися 17 лютого, але його перенесли через розсічення, отримане британцем у спарингу;
  • Нова дата бою – 18 травня.