«Я вже бував у нокаутах»: батько Ф'юрі хоче поєдинку з Майком Тайсоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
381
0 голосів
«Я вже бував у нокаутах»: батько Ф'юрі хоче поєдинку з Майком Тайсоном
Майк Тайсон. Фото: Google
Батько володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 KO) Джон Ф'юрі заявив, що готовий провести бій із Майком Тайсоном, який тренує Френсіса Нганну.

Джон Ф'юрі заявив, що назвав свого сина на честь легенди світового боксу Майка Тайсона, а потім дав зрозуміти, що не відмовиться від поєдинку з ветераном боксу.

«Я люблю цього хлопця, я навіть назвав свого сина на його честь. І якщо він хоче побитися зі мною в андеркарді - він може, без проблем.

Я боєць, старий, але боєць. Він боєць, і теж старий. Ми два геріатри. Якщо він хоче битися зі мною - ми можемо це влаштувати».

Батько Ф'юрі додав, що для того, щоб його бій з Майком Тайсоном здійснився потрібні гроші.

«Я вже бував у нокаутах. Якщо ми зможемо розважити публіку, яка заплатить гроші, і викликати посмішки на їхніх обличчях - мене це влаштує», — наводить слова батька Ф'юрі Vringe.

Нагадаємо, що Тайсон Ф'юрі відмовився проводити бій за титул абсолютного чемпіона світу проти українського бійця Олександра Усика. Проте команди українця та британця продовжують переговори щодо поєдинку. 

  • Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
  • Наступний свій бій британець проведе 28 жовтня в Саудівській Аравії проти екс-чемпіона UFC Френсіса Нганни.
  • Останній поєдинок «Циганський король», як себе величає уродженець Манчестера, провів проти Дерека Чісори та здобув перемогу технічним нокаутом у десятому раунді.