«Не має собі рівних»: спаринг-партнер Усика та Ф’юрі назвав переможця майбутнього бою за титул абсолюта

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
11818
6 голосів
«Не має собі рівних»: спаринг-партнер Усика та Ф’юрі назвав переможця майбутнього бою за титул абсолюта
Джордан Томпсон. Фото: Google
Колишній спаринг-партнер Олександра Усика і Тайсона Ф'юрі Джордан Томпсон зробив прогноз на їхній двобій. Британець вірить у міць свого співвітчизника.

Джордан Томпсон, який відчув на собі силу кулаків і Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO), і Олександра Усика (21-0, 14 KO), висловився про майбутній поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між британцем та українцем.

«Реакція, швидкість рук при таких розмірах, швидкість ніг – у цих компонентах Ф’юрі не має собі рівних. У них багато спільного (Ф’юрі та Усика). Їхній IQ – вони дуже розумні, дуже спокійні, дуже врівноважені, їхня робота ніг, вони насамперед б'ють і не пропускають.

Усик феноменальний тактик і технічний боксер, але з Ф'юрі, що б перед ним не поставили, він пристосується до цього і придумає що-небудь, щоб досягти перемоги», – сказав Томпсон в коментарі talkSPORT.

Бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.