«Вони придумають щось, щоб перемогти»: спаринг-партнер Усика та Ф'юрі зробив прогноз на бій боксерів

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2001
3 голоси
«Вони придумають щось, щоб перемогти»: спаринг-партнер Усика та Ф'юрі зробив прогноз на бій боксерів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Британський боксер Джордан Томпсон розповів про спаринги з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком та чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі.

Британський боксер Джордан Томпсон (15-1, 12 КО) розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО), з якими він працював в якості спаринг-партнера:

«Мені подзвонили щодо спарингу з Усиком, і я двічі не думав. Я сказав: «Так, без проблем – це досвід на все життя». Те, що він розміщує у своїх соціальних медіа, схоже на те, як він займається своїми справами – він трохи жартівник, але як тільки виходить у ринг – вмикається, і це не та людина, з якою можна гратись.

Ф’юрі може змусити тебе робити те, що він хоче – це досить особливо. У нього є метод проти усього, і знову ж таки – він дуже, дуже адаптивний. З Усиком ми завжди бачили, що він феноменальний тактик і технічний боксер. Але з Ф’юрі, кого б проти нього не поставили – він адаптується до нього, і він придумає щось, щоб перемогти», – сказав Томпсон в коментарі для talkSPORT.

Нагадаємо, що поєдинок між українцем та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.