«Гарантій у нас немає»: промоутер Усика заявив, що через Ф'юрі поєдинок між боксерами може не відбутися

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2643
2 голоси
«Гарантій у нас немає»: промоутер Усика заявив, що через Ф'юрі поєдинок між боксерами може не відбутися
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Олександр Красюк заявив, що поєдинок за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі може не відбутися.

Промоутер Олександр Красюк розповів, чи відбудеться поєдинок за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між чемпіоном світу за версіями WBO, WBA, IBF та IBO Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 KO):

«У Усика був потрійний тренувальний табір перед Ф'юрі. Він розпочався ще у вересні, коли була інформація про можливий бій у грудні. Однак сторона Ф'юрі заявила, що у них мало часу і бій відбудеться у лютому.

Ми готувалися до бою в лютому, але потім у Ф'юрі сталося розсічення, тому поєдинок перенесли на травень. Як бачимо, Тайсон вже кілька разів робив усе, щоби бій не відбувся. Гарантій у нас немає», – сказав Красюк в коментарі для Boxing News.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Нагадаємо, що спочатку бій повинен був відбутися 17 лютого, однак через розсічення у британського боксера, поєдинок перенесли на декілька місяців.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.