Член команди Усика зробив сміливий прогноз на бій українця з Ф’юрі: що сказав Лапін

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
217
1 голос
Член команди Усика зробив сміливий прогноз на бій українця з Ф’юрі: що сказав Лапін
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Спортивний директор Usyk Team Сергій Лапін поділився думками щодо поєдинку українця Олександра Усика (21-0, 14 КО) проти британця Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Сергій Лапін зізнався, що бій Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі буде важким, але не відкидає тріумф нокаутом нашого співвітчизника та має надію, що пояси приїдуть до України.

«Мені складно прогнозувати бій, тому що я є упередженою стороною і бачу лише перемогу Олександра Усика. Знаю точно, що поєдинок буде складним для обох, але ймовірним результатом є дострокова перемога Сашка. Все побачимо в бою. Чемпіонські пояси приїдуть в Україну», — сказав Лапін у коментарі Чемпіону.

Раніше ми писали, що Енді Руїс, який свого часу сенсаційно переміг Ентоні Джошуа, зробив прогноз на цей поєдинок, який шокував авторитетне видання.

  • Нагадаємо, бій Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі пройде 18 травня цього року на Kingdom Arena в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. На кону цієї битви буде стояти титул абсолютного чемпіона світу у надважкій категорії.