Фінансова допомога Усика Україні: директор команди українця розповів, скільки боксер задонатив на ЗСУ

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
132
0 голосів
Фінансова допомога Усика Україні: директор команди українця розповів, скільки боксер задонатив на ЗСУ
Сергій Лапін та Олександр Усик. Фото: Google
Сергій Лапін, директор команди чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, розповів про фінансову допомогу Україні від боксера.

Директор команди чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) Сергій Лапін поділився інформацією щодо донатів боксера на ЗСУ:

«Під час боїв активність набагато зростає і це зручний момент, щоб зібрати більше коштів для допомоги Україні. Є проєкти фонду, де потрібна безпосередня особиста участь Олександра. Але зараз із цим дуже складно. Тренувальний табір триває вже майже пів року. Зараз продовжуємо розвивати різні напрямки зі збору коштів та допомоги.

Що стосується особистих вкладів Сашка, то вони регулярні й це не тільки робота нашого фонду. Просто Усик традиційно не афішує такі моменти. Не є таємницею, що Олександр допомагає ЗСУ. Знаю, що сумарно допомога Україні вже перевищує цифру в мільйон доларів», – сказав Лапін в коментарі для Чемпіону.

Нагадаємо, що поєдинок між українцем та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.