Останній суперник Ломаченка має великі проблеми зі здоров’ям і зламану щелепу: нові деталі стану чемпіона WBC

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
11228
6 голосів
Останній суперник Ломаченка має великі проблеми зі здоров’ям і зламану щелепу: нові деталі стану чемпіона WBC
Девін Хейні та Раян Гарсія. Фото: Getty Images
Батько американського боксера суперлегкої ваги Раяна Гарсії – Генрі – вважає, що Девін Хейні отримав важку травму у поєдинку проти його сина.

Батько Раяна Гарсії (25-1, 20 КО) – Генрі – висловився стосовно перемоги свого сина над земляком Девіном Хейні (31-1, 15 КО).
Він вважає, що Гарсія зламав щелепу своєму супернику.

«Ера Хейні залишилася у минулому. Йому буде потрібен час, щоб відновитися. Я думаю, у нього зламана щелепа, але вони це приховують. А інакше, чому вони й досі у Нью-Йорку? Подумайте про це. Мабуть, він у лікарні. Хлопцеві явно дісталося».

На його думку, Хейні у майбутньому не ризикне виходити проти настільки грізних опонентів.

«Він повернеться на ринг наступного року, але не битиметься проти суперника, який здатний нокаутувати. Він буде битися з кимось, хто має лише два чи три нокаути в послужному списку. Міць його підборіддя вже викликає запитання», – заявив батько боксера в інтерв’ю YouTube-каналу «MillCity Boxing».

  • Зазначимо, що Гарсія здобув перемогу за очками одноголосним рішенням суддів, однак не став чемпіоном WBC через те, що не вклався у вагу напередодні бою. Як повідомив президент WBC Маурісіо Сулейман, пояс залишився у Хейні;
  • В травні минулого року Хейні за очками одноголосним рішенням суддів здолав українця Василя Ломаченка у бою за звання абсолюта у легкій вазі (17-3, 11 КО). Однак далеко не усі експерти та фанати погодилися з рішенням рефері.