Головний керівник управління розваг Саудівської Аравії озвучив три найбажаніших бої: Усик може зірвати плани

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3347
3 голоси
Головний керівник управління розваг Саудівської Аравії озвучив три найбажаніших бої: Усик може зірвати плани
Олександр Усик. Фото: Instagram
Керівник Головного управління у справах розваг Саудівської Аравії Туркі Алалших розповів, які наступні боксерські поєдинки хоче організувати. У плани може втрутитися Олександр Усик.

Туркі Алалших повідомив, які боксерські бої хоче організувати у найближчому майбутньому. Йому цікаво провести три зустрічі у трьох різних дивізіонах.

Першим є хевівейт.

«Бій у надважкій вазі між британцями Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа».

Другим – суперсередній дивізіон.

«Бій у суперсередній категорії між абсолютним чемпіоном цього дивізіону мексиканцем Канело Альваресом та ексабсолютом суперлегкої/напівсередньої ваги американцем Теренсом Кроуфордом».

Третім – напівважка вагова категорія.

«Бій у напівважкій вазі між переможцем майбутнього 1 червня мегафату Артур Бетербієв – Дмитро Бівол та ексчемпіоном на категорію нижче Девідом Бенавідесом».

  • Зазначимо, що 18 травня чемпіон WBС Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) битиметься проти українського володаря титулів WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті. Також між сторонами передбачений матч-реванш;
  • 15 червня наш Олександр Гвоздик (20-1, 16 КО) зустрінеться із Девідом Бенавідесом (28-0, 24 КО) за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі.