Усик підходить до завершення тренувального табору перед боєм з Ф'юрі: як проходить підготовка українця

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1274
1 голос
Усик підходить до завершення тренувального табору перед боєм з Ф'юрі: як проходить підготовка українця
Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Олександр Красюк розповів про підготовку чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO Олександра Усика перед поєдинком проти володаря титула WBC Тайсона Ф’юрі.

Олександр Усик (21-0, 14 КО) продовжує підготовку до поєдинку за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі проти британця Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO).

Промоутер чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF та IBO розповів про підготовку боксера до бою за всі титули:

«Вона розбита на секції. Загальна базова фізпідготовка, спеціальна фізпідготовка, технічна підготовка, спеціальна технічна підготовка, морально-психологічна підготовка і насамкінець – спаринги для відточення набутих знань.

І до речі, два тренування в день – це вже завершальна частина табору. Початкова – три», – сказав Красюк у коментарі Чемпіону.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Нагадаємо, що спочатку бій повинен був відбутися 17 лютого, однак через розсічення у британського боксера, поєдинок перенесли на декілька місяців.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.