«Вусатий заліз йому у голову‎»: Гвоздик озвучив прогноз на поєдинок Усика та Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
168
1 голос
«Вусатий заліз йому у голову‎»: Гвоздик озвучив прогноз на поєдинок Усика та Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Олександр Гвоздик поділився думками стосовно поєдинку українця Олександра Усика з британцем Тайсоном Ф’юрі за титул абсолютного чемпіона.

Олександр Гвоздик вважає, що британець Тайсон Ф’юрі втратив свою впевненість, яка була у британця перед сутичкою з Деонтеєм Вайлдером, і тапер саме Олександр Усик є фаворитом бою з «‎Циганським королем».

«Чи можна вважати Усика фаворитом у бою з Ф’юрі ? Я думаю, так, тому що багато якихось збігів. Завжди Ф'юрі вселяв якусь упевненість якоїсь непереможності, якоїсь незламності. Це я навіть не кажу про те, що людина говорить, що вона там вимовляє, які слова. А ось саме ти це бачиш у її погляді, у її поведінці. 

Якщо з тим же Вайлдером, з яким, я вважаю, боксувати страшно, тому що він може просто відбити тобі голову в прямому сенсі цього слова будь-яким ударом. То з ним Ф'юрі виглядав дуже впевнено». 

Ексчемпіон не виключає, що українець зумів перемогти у психологічній боротьбі з Тайсоном.

«Всі його якісь епатажні витівки, вони все одно якось вписувалися в загальну картинку його впевненості. А ось з Вусатим я такого не бачу. Так, він його ображає, але якось мені здається все-таки Вусатий заліз йому в голову», – сказав Гвоздик у коментарі ютуб-каналу «Студія боксу Віктора Ялимова‎».

  • Гвоздик зустрінеться у наступному бою з Давідом Бенавідесом. Їх битва пройде 22 червня у США.
  • Усик та Ф’юрі проведуть поєдинок 18 травня у Саудівській Аравії.