«Він піднявся в надважку вагу і захопив її»: колишній суперник Усика впевнений у перемозі українця над Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
6548
0 голосів
«Він піднявся в надважку вагу і захопив її»: колишній суперник Усика впевнений у перемозі українця над Ф'юрі
Олександр Усик та Дерек Чісора. Фото: Google
Британський боксер Дерек Чісора поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Британський боксер Дерек Чісора (34-13, 23 KO) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Враховуючи поточні послужні списки та останні виступи, прямо зараз найкращим надважковаговиком у світі є Усик, золотий призер Олімпіади та абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі. Він піднявся в надважку вагу і захопив її.

У наступному бою він може довести, що є найкращим бійцем незалежно від вагової категорії та створити історію для України», – сказав Чісора у коментарі Dazn.

Зазначимо, що у жовтні 2020 року Дерек Чісора програв Олександру Усику одноголосним суддівським рішенням в бою за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO.

Нагадаємо, що поєдинок між українцем та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.