Тренувальний табір Усика: промоутер українця розповів, скільки боксер витрачає на підготовку до бою з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
563
0 голосів
Тренувальний табір Усика: промоутер українця розповів, скільки боксер витрачає на підготовку до бою з Ф'юрі
Олександр Усик. Фото: Google
Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, розповів, скільки український боксер витрачає грошей на підготовку до бою за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі проти Тайсона Ф'юрі.

Промоутер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Олександр Красюк розповів, скільки український боксер витрачає грошей на підготовку до поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу проти Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 KO):

«Це сотні тисяч доларів. Навряд чи зараз знайдеш гідного суперважковаговика, готового отримувати по обличчю за тисячу. Ці цифри вже давно стали більшими. Однак потрапити в табір Усика чи Кличків у першу чергу хотіли не через гроші, а через досвід, який там здобувається, і його за гроші не купити.

Основна фішка Усика – це думати про свою роботу. Ставити цілі і досягати їх. Він не концентрується на суперникові. Це допомагає йому триматись у відмінному психічному стані і переїжджати їх своїми навичками і вміннями, а не боротися з їхніми», – сказав Красюк в коментарі для World Boxing News.

Нагадаємо, що бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.