Чому Усик провів бій проти Дюбуа у Польщі: скільки відсотків квитків на подію придбали українці

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
448
0 голосів
Чому Усик провів бій проти Дюбуа у Польщі: скільки відсотків квитків на подію придбали українці
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк розповів, чому бій Усик – Дюбуа відбувся у польському Вроцлаві, та скільки квитків на поєдинок придбали українці.

Наприкінці серпня чемпіон WBA, WBO, IBF та IBO Олександр Усик здобув перемогу нокаутом в бою з британцем Даніелем Дюбуа та захистив усі свої чемпіонські пояси.

Поєдинок відбувся у польському Вроцлаві – промоутер українського боксера Олександр Красюк розповів, чому обрали саме це місто:

«Після повномасштабного вторгнення ми не могли проводити шоу на Батьківщині, тому намагалися це зробити максимально близько до України. Коли приймали рішення про місце проведення, саме в Польщі жила найбільша закордонна діаспора українців. Але не скажу, що вибір локації одразу пав на це місто. Це сталося вже по ходу подій.

Первинна ідея була робити на стадіоні у Варшаві. Але стадіон був повністю розписаний і нам довелось шукати альтернативи. І так Господь нас привів у Вроцлав, де, як з’ясувалося, ще й проживало найбільше українців».

Також промоутер розповів, скільки квитків на поєдинок між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа придбали українці:

«Чи правда, що 85% квитків придбали українці? Можна сказати, що це оціночні судження. Але оцінку ставила не людина, а штучний інтелект. Точніше, цифрова платформа, на якій відбувався продаж квитків. Кожен, хто їх купував, проходив реєстрацію і сплачував банківською карткою, вказуючи свої дані.

Тому нам нескладно було встановити приблизну кількість наших земляків. До речі, багато з них проживали не в Польщі, а в інших країнах Європи. Тому й ця інформація була для нас доступна», – сказав Олександр Красюк в коментарі для Чемпіон.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.