«Ми хочемо, щоб перемога не була заплямована недостатньою підготовленістю»: промоутер Усика – про бій з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
192
0 голосів
«Ми хочемо, щоб перемога не була заплямована недостатньою підготовленістю»: промоутер Усика – про бій з Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між українським боксером та Тайсоном Ф'юрі.

Промоутер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Олександр Красюк поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і українським боксером:

«Туркі Аль аш-Шейх зазначив, що британські бійці були найкращими у світі. Але він оминув той факт, що майбутній абсолютний чемпіон у надважкій вазі має український паспорт. Ми віримо, що цей поєдинок пройде на найвищому рівні спортивної майстерності. Кондиції є ключовим аспектом. І я дуже сподіваюся, що ми зможемо досягти максимально можливого рівня.

Ми хочемо, щоб перемога Усика не була заплямована недостатньою підготовленістю Тайсона. З цієї причини Олександр погодився дати йому час на відновлення після його поганого виступу проти Нганну і після його розсічення перед боєм 17 лютого», – сказав Красюк в коментарі для World Boxing News.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Нагадаємо, що спочатку бій повинен був відбутися 17 лютого, однак через розсічення у британського боксера, поєдинок перенесли на декілька місяців.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.