«Накинься на нього, друже»: колишній суперник Усика дав пораду Ф'юрі перед поєдинком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
75
1 голос
«Накинься на нього, друже»: колишній суперник Усика дав пораду Ф'юрі перед поєдинком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Британський боксер Даніель Дюбуа поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Британський боксер Даніель Дюбуа (20-2, 19 КО) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Побачимо, чи дійсно вразливий Олександр Усик до ударів по корпусу. Я вірю, що Тайсон Ф'юрі зробить це. Що б не сталося, я вірю, що Тайсон переможе. Чи раджу я йому бити по корпусу українця? Звісно, у будь-якому випадку. Накинься на нього, друже», – сказав Дюбуа в коментарі для Seconds Out.

Нагадаємо, що саме Данієль Дюбуа був останнім суперником Олександра Усика. Наприкінці серпня українець відправив британця в нокаут у дев'ятому раунді.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Британський боксер провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.