Колишній абсолютний чемпіон світу задоволений скандальною перемогою над зірковим українцем: заява американця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
9641
2 голоси
Колишній абсолютний чемпіон світу задоволений скандальною перемогою над зірковим українцем: заява американця
Бій Василь Ломаченко – Девін Хейні. Фото: Getty Images
Ексабсолют у легкій вазі та чинний чемпіон світу за версією WBC серед суперлегковаговиків Девін Хейні (31-0, 15 КО) напередодні матчу проти Раяна Гарсії (24-1, 20) пригадав свій бій із Василем Ломаченком (17-3, 11).

Девін Хейні напередодні поєдинку проти Раяна Гарсії пригадав дуель із Василем Ломаченком. За його словами, він багато чого для себе взяв із того протистояння.

«У тому бою я отримав просто неймовірно великий досвід. Можна сказати, що я взяв весь досвід Ломаченка і додав його до свого досвіду. Думаю, що в наступному проведеному бою проти Ріджиса Прогрейса ви й самі побачили, наскільки я виріс, наскільки я став кращим».

Американець задоволений своїм тріумфом над українцем.

«Так все і працює. Коли ви б'єтеся з найкращими, то вчитеся, переймаєте досвід і стаєте сильнішими. Я щасливий, що зумів у тому бою отримати все й одразу – і досвід, і перемогу», – заявив Хейні в інтерв’ю talkSPORT.

  • Зазначимо, що 25-річний Хейні проведе бій проти свого однолітка Гарсії у суботу, 20 квітня;
  • Девін зі скандалом переміг Ломаченка за очками одноголосним рішенням суддів у травні 2023 року. Багато хто з експертів і фанатів вважають справжнім переможцем Василя.