Менеджер Ломаченка підсумував кар’єру українця: Клімас знає, в чому головна помилка Василя і чому його хейтять

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1546
1 голос
Менеджер Ломаченка підсумував кар’єру українця: Клімас знає, в чому головна помилка Василя і чому його хейтять
Василь Ломаченко, фото: Getty Images
Менеджер українського боксера легкої ваги Василя Ломаченка (17-3, 11) – Егіс Клімас – висловився про свого підопічного. Пропри невдачі, він продовжує вважати його найкращим.

Егіс Клімас, який є менеджером Василя Ломаченка, став на захист свого клієнта, який після останніх поразок почав отримувати критику на власну адресу.

Попри все, він продовжує вважати його топом.

«Іде багато негативу в його бік, багато заздрощів. Я вважаю Лома – це один із найбільших бійців. В історії я навіть скажу».

Клімас заявив, що незадоволений рішеннями суддів у боях Ломаченка проти Теофімо Лопеса (20-1, 13 КО) та Девіна Хейні (31-0, 15 КО).

«У двох боях, особливо у бою з Хейні, суддівство для Ломаченка було жахливим. Якщо про поєдинок проти Теофімо можна сказати, що він був близьким, то з Хейні це було жахливо».

Клімас зазначив, що певною мірою українцю завадили його амбіції, адже він вирішив переходити у вищі дивізіони аби битися із сильнішими суперниками.

«Він надто амбітний, можливо, він хоче досягти чогось, що майже неможливо. Він боєць 57,2 кг. Ніхто не хотів з ним битися, і він піднявся у 59 кг. Ніхто не хотів з ним битися, і тоді він захотів у 61,2 кг».

Через це Ломаченку доводиться битися із суперниками, які мають фізичну перевагу над ним.

«У цій категорії йому навіть не потрібно робити вагу. Він виходить у ринг із вагою, напевно, 63,5 кг. Йому доводиться битися з хлопцями, які важать 72,6 кг», – сказав менеджер в інтерв’ю YouTube-каналу «Pro Boxing Fans».

  • Лопесу Ломаченко програв за очками одноголосним рішенням суддів у жовтні 2020 року;
  • Аналогічним чином українець поступився й Хейні у травні 2023-го;
  • 12 травня наш легковаговик зійдеться із Джорджем Камбососом (21-2, 10 КО) за вакантний титул за версією IBF у легкій вазі.