Красюк зробив категоричну заяву щодо бою Усик–Ф’юрі: він пояснив, як завершиться матч і оцінив вчинок Тайсона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1006
2 голоси
Красюк зробив категоричну заяву щодо бою Усик–Ф’юрі: він пояснив, як завершиться матч і оцінив вчинок Тайсона
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Промоутер Олександра Усика – Олександр Красюк – висловив повну впевненість в тому, що його клієнт переможе Тайсона Ф’юрі у матчі за звання абсолюта у хевівейті.

Олександр Красюк, який є промоутером Олександра Усика (21-0, 14 КО), прокоментував пресконференцію, яку зібрав Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) напередодні головного бою 2024 року.

Промоутер вважає, що його підопічний переможе достроково.

«Це був прощальний реквієм. Ф'юрі зібрав представників ЗМІ, щоб попрощатися з поясом WBC. Я впевнений, що їм було трохи соромно зізнатися в цьому прямо, тому вони намагалися виступати впевнено.

Але справжнім фактом, який я почув, були прогнози щодо дострокового завершення бою. Поєдинок дійсно буде зупинений достроково».

Відповідаючи на повідомлення з Великої Британії про те, що «Усик може відійти в сторону», щоб дозволити Ф'юрі зустрітися з Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО), якщо «Циганському королю» вдасться перемогти, Красюк навіть не припустив можливості поразки.

«Це не є предметом для обговорення, оскільки Тайсон не зможе перемогти. Але поразка Ф'юрі не скасовує можливого поєдинку між Ей Джеєм та «Циганським Королем», оскільки вони можуть визначити, хто сильніший невдаха».

Красюк каже, що додаткові кілограми Усика пов'язані із зайвими тижнями в таборі, оскільки Ф'юрі довелося затриматись через травму.

«Усик почав тренувальний табір у вересні, тому це вина Тайсона, що він зараз такий масивний і сильний. Якщо серйозно, то тренувальний табір Усика – це дивовижна компіляція науки, знань, досвіду та самовіддачі. Його команда – найкраща команда у світі», – заявив менеджер в інтерв’ю World Boxing News.

  • Бій чемпіона WBA, WBO та IBF Усика проти володаря титулу WBС Ф’юрі відбудеться 18 травня;
  • Зустріч прийме столиця Саудівської Аравії – Ер-Ріяд.