«‎Давай його вз'є**м»: промоутер Джошуа негативно висловився про російського кривдника Гвоздика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
242
1 голос
«‎Давай його вз'є**м»: промоутер Джошуа негативно висловився про російського кривдника Гвоздика
Артур Бетербієв та Дмитро Бівол. Фото: Google
Британський промоутер Едді Хірн, який представляє інтереси Ентоні Джошуа, поділився думкою про поведінку об'єднаного чемпіона світу напівважкої ваги Артура Бетербієва (20-0, 20 КО) на минулій учора прес-конференції в Лондоні.

Едді Хірн вважає, що росіянин, який виступає під прапором Канади, Артур Бетербієв проявив зарозумілість на пресконференції щодо його поєдинку з ще одним пресдтавником РФ Дмитром Біволом (22-0, 11 КО).

«‎Бетербієв мені не подобається. Я знаходжу його трохи зарозумілим. Можливо, вся справа в мовному бар'єрі, але, знаєте, ми намагаємося витягнути з тебе матеріал, щоб розкрутити бій. Я сказав Дмитру після битви поглядів: «Давай його вз'є**м, заведи його до школи».

Але промоутер відзначив, що Бетербієв є сильним та небезпечним суперником.

«‎Я дійсно вірю, що Дмитро переможе, але це буде складний бій, тому що Бетербієв неймовірний, він справжній дикун. Що за бій нас чекає!», – сказав Хірн у коментарі Boxing Social.

  • Нагадаємо, що 1 червня Бетербієв та Бівол розіграють пояси IBF, WBC, WBO, WBA Super та IBO.
  • Олександр Гвоздик поступився Бетербієву у жовтні 2019 року технічним нокаутом у десятому раунді об'єднавчого бою за титули WBC та IBF.