Хргович битиметься проти Дюбуа: хорват вважає, що легко впорається з колишнім суперником Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
109
0 голосів
Хргович битиметься проти Дюбуа: хорват вважає, що легко впорається з колишнім суперником Усика
Філіп Хргович. Фото: Google
Обов'язковий претендент по лінії IBF у надважкій вазі хорватський боксер Філіп Хргович 1 червня проведе бій проти Данієля Дюбуа із Великобританії.

Стало відомо, що визначились усі пари шоу Queensberry проти Matchroom, яке відбудеться 1 червня у Саудівській Аравії.

Одним із боїв стане протистояння хорватського боксера Філіпа Хрговича проти Данієля Дюбуа із Великобританії.

Бій боксерів може стати титульним, якщо пояс IBF стане вакантним після поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком.

Хорват прокоментував майбутній поєдинок проти Данієля Дюбуа:

«Сподіваюся, що він змінився, бо якщо ні, то бій триватиме всього кілька раундів. Той спаринг, який ми провели один з одним, був не дуже хорошим для нього», – сказав Хргович в коментарі для Boxing Scene.

  • Нагадаємо, що саме Данієль Дюбуа був останнім суперником Олександра Усика. Наприкінці серпня українець відправив британця в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Філіп Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF у надважкій вазі. Переможець поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі буде зобов’язаний провести захист титулу без будь-яких проміжних поєдинків.
  • Суперники провели свої останні поєдинки 23 грудня. Данієль Дюбуа та Філіп Хргович нокаутували американця Джаррелла Міллера (26-1-1, 22 КО) та Марка де Морі (41-3-2, 36 KO) з Австралії відповідно.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.