Колишній чемпіон світу зміг вибрати фаворита бою Гвоздик – Бенавідес: один з бійців має вирішальну перевагу

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1290
3 голоси
Колишній чемпіон світу зміг вибрати фаворита бою Гвоздик – Бенавідес: один з бійців має вирішальну перевагу
Олександр Гвоздик та Давид Бенавідес. Колаж: ProBoxing.cz
Колишній чемпіон світу у напівсередній вазі за версією WBA (2009-2012) В’ячеслав Сенченко висловився про майбутній бій між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій ваговій категорії.

Ексбоксер В’ячеслав Сенченко (37-2, 25 КО) дав прогноз на поєдинок між Олександром Гвоздиком (20-1, 16 КО) та Девідом Бенавідесом (28-0, 24 КО).

На думку експерта, у кращій формі зараз знаходиться американець, адже український боєць мав тривалу паузу.

«Напевно, перевага більше на боці Бенавідеса. Він зараз у найкращій формі, у нього не було якихось великих пауз, він набирає від бою до бою. У Гвоздика був спад, він не боксував декілька років, і набрати оптимальну форму, прямо суперформу – це непросто. Вже й вік, він немолодий боксер, досвідчений».

Сенченко вважає, що на глядачів очікує дуже близький матч.

«Думаю, для Гвоздика це буде важкий бій. У нього теж є майстерність, є рівень високий. Тому, якщо він все ж підійде до бою у найкращій своїй формі – то це буде дуже конкурентний бій», – сказав Сенченко в інтерв’ю YouTube-каналу «ТАЙК МАЙСОН».

  • За повідомленням самого Гвоздика, його поєдинок проти Бенавідеса відбудеться 22 червня;
  • Останній свій бій він проводив 30 вересня минулого року проти Ісаака Родрігеса (28-5, 22 KO), якого нокаутував у другому раунді;
  • До вашої уваги ексклюзивне інтерв'ю Sport-express.ua із Сенченком, який розповів про свою кар'єру і дав прогнози на найближчі бої Олександра Усика і Василя Ломаченка.