Чи проведе Усик бій на НСК «Олімпійський»: промоутер українця дав чітку відповідь на питання

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
528
0 голосів
Чи проведе Усик бій на НСК «Олімпійський»: промоутер українця дав чітку відповідь на питання
Олександр Усик. Фото: Google
Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександра Усика, поділився думками щодо можливого проведення бою свого клієнта на НСК «Олімпійський».

Промоутер чемпіона WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк розповів, чи проведе український боксер бій на НСК «Олімпійський»:

«На «Олімпійському» реально провести мегашоу з Усиком і зробити його прибутковим. Ми ж у Польщі це зробили. У Польщі це вийшло. Тоді 85% квитків викупили українці. Телевізійні права не залежать від місця проведення. Реклама спонсорів? Я б сказав, що в Україні ми б зібрали більше грошей. Квитки, безумовно, були б продані більше.

Це можна було б зробити без проблем. Це дуже реально. Коли боксер має світове ім’я, це дуже реально. Тому що тоді він не залежить лише від місцевих. По Усику, наприклад. У світовому масштабі права на бій були продані на 80 країн. Це багато», – сказав Красюк в коментарі для vRINGe.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.