Колишній чемпіон світу впевнений, що Усик переможе Ф'юрі: боксер розповів, що для цього потрібно зробити українцю

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
221
0 голосів
Колишній чемпіон світу впевнений, що Усик переможе Ф'юрі: боксер розповів, що для цього потрібно зробити українцю
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Кріс Алгієрі поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Колишній чемпіон світу Кріс Алгієрі поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Якщо Тайсон буде зосереджений менше, ніж на 100% - він програє Олександру Усику. Усик знає лише те, як перемагати. Все, що він робить – це виграє, виграє та виграє. Це Олександр Усик. Українець – один із дуже особливих хлопців, у нього є здібності, у нього є вміння, набір навичок.

Він достатньо великий навіть для сучасних важковаговиків, щоб мати змогу виступати на найвищому рівні у надважкій вазі. Якщо є шанс для Олександра Усика, якщо він знайде спосіб виграти – він обов’язково це зробить», – сказав Алгієрі в коментарі для ProBox TV.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.