Гвоздик назвав бій, яким найбільше пишається: український боксер розповів про яскраві моменти своєї кар’єри

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
917
0 голосів
Гвоздик назвав бій, яким найбільше пишається: український боксер розповів про яскраві моменти своєї кар’єри
Олександр Гвоздик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у напівважкій вазі за версією WBC Олександр Гвоздик підбив підсумки своєї кар’єри, назвавши бій, яким найбільше всього пишається.

Сьогодні, 14 квітня, колишньому чемпіону світу у напівважкій вазі за версією WBC Олександру Гвоздику (20-1, 16 КО) виповнилося 37 років.

Український боксер підбив підсумки своєї кар'єри:

«Найскладніший бій – Артур Бетербієв, найлегший – Майк Снайдер. Бій проти Адоніса Стівенсона за титул чемпіона світу за версією WBC – перемога, якою найбільше пишаюся. Улюблений боксер? Шугар Рей Робінсон.

Що крутіше: медаль ОІ чи пояс чемпіона світу в профі? Всьому свій час. Тоді – медаль, а зараз – пояс. Шахи – улюблений вид спорту після боксу», – розповів Гвоздик в коментарі для Sport UA.

Олександр Гвоздик проведе бій проти тимчасового чемпіона WBC у другій середній вазі Давіда Бенавідеса (28-0, 24 КО) за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі, який відбудеться 22 червня.

  • 1 червня Бетербієв та Бівол розіграють пояси IBF, WBC, WBO, WBA Super та IBO.
  • Олекснадр Гвоздик поступився Бетербієву у жовтні 2019 року технічним нокаутом у десятому раунді об'єднавчого бою за титули WBC та IBF.