«Він хоче битися з Усиком»: ексчемпіон світу вимагає поєдинку з українським володарем поясів WBA, WBO і IBF

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
13451
8 голосів
«Він хоче битися з Усиком»: ексчемпіон світу вимагає поєдинку з українським володарем поясів WBA, WBO і IBF
Ентоні Джошуа і Олександр Усик, фото: Matchroom Boxing
Промоутер Ентоні Джошуа – Едді Хірн – розповів, із якими суперниками хоче битися його підопічний. У списку є й наш суперважковаговик Олександр Усик.

Едді Хірн, який є промоутером Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО), повідомив, які суперники цікаві його клієнту. Серед них опинився й Олександр Усик (21-0, 14 КО).

За словами промоутера, британцю цікаві конкурентні бої. Зокрема, він не проти дати реванш Джозефу Паркеру, в якого він виграв у 2018 році одноголосним рішенням суддів.

«Я думаю, що ми можемо побачити реванш із Паркером. Джошуа хоче побитися з Паркером, але Ей Джей – досить дивний персонаж. Він хоче приймати бої, які необов'язково принесуть йому вигоду. Йому просто подобається брати участь у гарних поєдинках».

Хірн зазначив, що Джошуа цікаві майже усі топи сьогодення.

«Тому я знаю, що він хоче побитися з Паркером і Вайлдером. Говорять про бій із Чжілеєм і, безумовно, із Хрговічем. Два бійці, з якими Джошуа особливо хоче битися – Ф'юрі та Усик», – сказав Гірн у коментарі YouTube-каналу Boxing News.

  • Зазначимо, що Усик вже бився проти Джошуа у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно. Британець у тому протистоянні втратив пояси WBA Super, WBO, IBF та IBO;
  • 18 травня Усик зустрінеться з чемпіоном WBС Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта.