«Даніель позбавлений законного статусу чемпіона»: з’явився текст апеляції на результат бою з Усиком від Дюбуа

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
785
0 голосів
«Даніель позбавлений законного статусу чемпіона»: з’явився текст апеляції на результат бою з Усиком від Дюбуа
Олександр Усик та Даніель Дюбуа, фото: Getty Images
У мережі з'явився текст апеляції від команди британського боксера у надважкій вазі Даніеля Дюбуа на результат бою з Олександром Усиком. Апеляцію Дюбуа відправив до WBA.

З’явився текст апеляції на результат бою з Олександром Усиком, яку команда британця Даніеля Дюбуа відправила до WBA. Текст у своєму твіттері виклав журналіст Ден Рафаєль.

«Через те, що були помилки у рішенні рефері бою Луїса Пабона, Дюбуа був несправедливо позбавлений свого законного статусу об’єднаного чемпіона світу у надважкій вазі.

Приблизно на 20-й секунді п’ятого раунду Дюбуа завдав удару по корпусу, який відправив Усика на канвас, і, мабуть, зробив Даніеля чемпіоном у надважкій вазі. Однак Пабон помилково вирішив, що цей удар був низьким», – йдеться у апеляції.

Бій Усик – Дюбуа завершився в дев'ятому раунді, коли британець пропустив важкий удар у голову та не зміг продовжити поєдинок. Загалом же Даніель пропустив від українця 88 ударів по корпусу та в голову.

  • Усик вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. Вперше він зробив це у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона.