«Він – дуже хороший та дуже крутий боксер»: Ф'юрі розщедрився на компліменти для Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
131
0 голосів
«Він – дуже хороший та дуже крутий боксер»: Ф'юрі розщедрився на компліменти для Усика
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф’юрі поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі проти Олександра Усика.

Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу проти Олександра Усика (21-0, 14 КО):

«Я можу перемогти Усика в бою, в кікбоксерському поєдинку, в рестлінгу, в армрестлінгу. Ми все з'ясуємо 18 травня. Олександр Усик – дуже крутий, дуже небезпечний хлопець і дуже хороший боксер. Я ніколи не говорив, що він поганий. Він – золотий призер Олімпіади 2012 року.

Не забувайте, що Усик був абсолютним чемпіоном світу в першій важкій і об'єднаним чемпіоном світу в суперважкій вазі. Я ніколи не недооцінював подібних суперників, і мені доведеться добре попрацювати, щоб здобути перемогу», – сказав Ф'юрі в інтерв'ю для BoxNation.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.