«Він подобається американським фанатам»: менеджер Богачука розповів про перспективи українського боксера

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
64
0 голосів
«Він подобається американським фанатам»: менеджер Богачука розповів про перспективи українського боксера
Сергій Богачук. Фото: Google
Менеджер Том Леффлер, який представляє інтереси тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі українця Сергія Богачука, поділився найближчими планами свого підопічного.

Менеджер тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі українця Сергія Богачука (24-1, 23 КО) Том Леффлер розповів про перспективи українського боксера:

«Сергій отримав великий досвід у своїй кар'єрі, особливо в останньому бою, який тривав 12 раундів та завершився перемогою над бійцем світового класу Браяном Мендозою. Після цього виступу він готовий до будь-якого суперника у своєму дивізіоні. У Сергія дуже захоплюючий стиль, тому йому не буде важко завоювати шанувальників у Сполучених Штатах.

Він симпатичний хлопець та має багато нокаутів, що подобається американським фанатам. Ми очікуємо від Сергія ще багато великих перемог у майбутньому», – розповів Том Леффлер в коментарі для Sport UA.

  • Нагадаємо, що Богачук отримав звання тимчасового чемпіона WBC 31 березня у бою проти американця Браяна Мендоси (22-4, 16 КО), якого він здолав за очками одноголосним рішенням суддів;
  • Повноцінний титул WBС належить Себастьяну Фундорі, як і пояс WBO. Титули WBA та IBF у першій середній зараз вакантні. WBO офіційно наказала Фундорі домовитися з Теренсом Кроуфордом про бій.