Хто з лідерів хевівейту може розраховувати на пиво з Ф'юрі: Тайсон відповів на питання, не згадавши Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
105
1 голос
Хто з лідерів хевівейту може розраховувати на пиво з Ф'юрі: Тайсон відповів на питання, не згадавши Усика
Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі Тайсон Ф’юрі назвав боксера, з яким готовий випити пива та познайомити з власною родиною. Це не Олександр Усик.

Тайсон Ф’юрі, з яким Олександр Усик скоро зустрінеться на ринзі, заявив, що з радістю запросить Ентоні Джошуа на пиво та познайомить з родиною. «‎Циганський король» не вважає, що його образи на адресу британця зіпсували їх відносини.

«‎Через те, що я назвав його сосискою? Хіба він казав на мою адресу щось погане? Або я йому? Якби він зараз був тут, ми б пішли на пиво та з’їли по сендвічу з джемом. Або я б запросив його на фіш енд чіпс. 

Я б привів його додому, щоб він познайомився та сфотографувався з моїми дітьми», — сказав Ф’юрі у коментарі The Stomping Ground. 

Раніше колишній чемпіон світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа, розповідаючи про свої плани щодо майбутніх поєдинків заявив, що поки не знає наступного суперника.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.