«У нього був шанс з Усиком, і він чесно програв»: Ф'юрі розповів, коли та де пройде його бій проти Джошуа

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2011
0 голосів
«У нього був шанс з Усиком, і він чесно програв»: Ф'юрі розповів, коли та де пройде його бій проти Джошуа
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі поділився думками щодо потенційного бою проти колишнього чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа.

Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) заявив, що Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) варто зачекати, аби провести поєдинок між двома британськими боксерами:

«Бій пройде не на стадіоні «Вемблі», коли це станеться. Якщо ви платите за щось 200 мільйонів доларів, ви збираєтеся проводити цей бій в чужій країні? Сумніваюся в цьому. Можливо, у реванші, так, якщо буде реванш.

У нього був шанс з Усиком, і він чесно програв. Він уже програв Усику не раз, а двічі. Тож він опинився в кінці черги, і йому доведеться чекати, доки я розберуся з Олександром», – сказав Ф’юрі в коментарі для Boxing News 24.

Нагадаємо, що Ентоні Джошуа та Олександр Усик билися у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.

  • Раніше колишній чемпіон світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа, розповідаючи про свої плани щодо майбутніх поєдинків заявив, що поки не знає наступного суперника.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.