Колишній чемпіон світу за версією WBA Сенченко підбив підсумки своєї кар'єри: чим найбільше пишається українець

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
103
0 голосів
Колишній чемпіон світу за версією WBA Сенченко підбив підсумки своєї кар'єри: чим найбільше пишається українець
В’ячеслав Сенченко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBA В’ячеслав Сенченко підбив підсумки своєї кар’єри, назвавши найлегшого та найважчого суперника.

Сьогодні, 12 квітня, колишньому чемпіону світу в першій напівсередній вазі за версією WBА В’ячеславу Сенченку виповнилося 47 років.

Український боксер підбив підсумки своєї кар'єри:

«Найскладніший бій у кар‘єрі? Проти Фредеріка Клозе за титул Інтерконтинентального чемпіона WBA. Найлегший? Проти Зорана Дидановича. Це було десь у середині кар'єри. Найбільше пишаюся перемогою над Ріккі Хаттоном. Вважаю, що це моя найкрутіша та найяскравіша перемога. Улюблений боксер? Оскар Де Ла Хойя».

В’ячеслав Сенченко розповів, що не встиг зробити у своїй кар‘єрі боксера:

«Не випало можливості провести бій у США. Також не встиг через війну на Донбасі повернутись на ринг після поразки від Келла Брука. Дуже хотілося довести всім скептикам, що я зробив висновки з тієї поразки й можу повернутися на високий рівень. На жаль, війна поламала мої плани», – заявив боксер в коментарі для Sport UA.

Раніше колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBA в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua розповів про свою кар’єру і поділився думками про бої Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі та Василя Ломаченка з Джорджем Камбососом.