Підготовка до бою Усик – Хргович: промоутери боксерів зустрілись у Лондоні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2361
0 голосів
Підготовка до бою Усик – Хргович: промоутери боксерів зустрілись у Лондоні
Філіп Хргович та Олександр Усик. Колаж: Спорт-Експрес
Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк зустрівся з Едді Хірном, який представляє інтереси обов’язкового претендента на титул IBF у надважкій вазі Філіпа Хрговича.

Олександр Красюк зустрівся у Лондоні з Едді Хірном, щоб обговорити потенційний бій між Олександром Усиком та Філіпом Хрговичем. Промоутер хорвата розповів про деталі зустрічі:

«Чесно кажучи, у нас з Красюком більше була дружня зустріч. Він був у Лондоні. Коли я побачив, що він тут, я написав йому: «Не хочеш сходити сьогодні на каву?» Безумовно, ситуація з Хрговичем невідкладна, і я був з Олександром досить відвертим. Наше завдання – наполягати на обов’язковому захисті так сильно, як тільки ми можемо.

Ми вважаємо, що цей бій буде призначено дуже скоро. Зрозуміло, що Усик дивитиметься на поєдинок з Ф’юрі, тому наше завдання – спробувати поставити Хрговича у краще положення для того, щоб якнайшвидше отримати титульний шанс».

  • Команди Усика та чемпіона WBC Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
  • Хірн раніше сказав, що вони будуть наполягати на обов’язковому захисті титулу IBF.
  • Промоутер Усика Олександр Красюк також висловився про можливий бій проти Хрговича.