Усик – Ф'юрі: бій за титул абсолютного чемпіона став реальнішим – організатор провів зустріч з боксерами

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1438
0 голосів
Усик – Ф'юрі: бій за титул абсолютного чемпіона став реальнішим – організатор провів зустріч з боксерами
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Саудівська Аравія, яка планує провести поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком (21-0, 14 KO) та Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO), почала працювати над організацією бою.

Олександр Усик захистив свої чемпіонські пояси та знову націлений на поєдинок з володарем паску за версією WBC Тайсоном Ф'юрі.

Проте британець не поспішає битися проти нашого чемпіона і налаштований провести бій з колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну.

Саудівська Аравія планує провести поєдинок Усика та Ф'юрі у себе, але команда «Циганського короля» раніше заявляла, що з ними не вели ніяких переговорів.

Саудити вирішили виправити цю ситуацію – голова Головного управління з розваг Королівства Турки Аль аш-Шейх провів зустрічі з обома боксерами. Спочатку він зустрівся з британцем і зробив з ним фото, щоб у майбутньому команда Тайсона знову не сказала, що з ними ніяких переговорів не вели.

А потім Турки Аль аш-Шейх поговорив з Усиком і сфотографувався з нашим чемпіоном, залишивши багатообіцяючий підпис у соціальних мережах.

«Він хоче побитися зі мною, чи варто погодитися? Очікуйте скоро грандіозні речі з чемпіоном».

  • Раніше можливою датою бою за титул абсолюта називали 27 січня наступного року.
  • Українець вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу 26 серпня у бою з Даніелем Дюбуа. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Наступний свій бій британець проведе 28 жовтня в Саудівській Аравії проти екс-чемпіона UFC Френсіса Нганну.