«Він дуже розумний боєць»: легендарний колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
329
0 голосів
«Він дуже розумний боєць»: легендарний колишній чемпіон світу зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у напівсередній вазі Ріккі Хаттон поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Колишній чемпіон світу у напівсередній вазі Ріккі Хаттон поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Чесно кажучи, Усик може цілитися у розсічення. Він дуже розумний боєць, золотий призер Олімпіади, абсолютний чемпіон світу у першій важкій вазі. Тож Усик дуже розумний. Я думаю, що Тайсон подбає про розсічення, і воно заживе. Тому вважаю, що розсічення вплине на результат бою.

Я все ще підтримую та вибираю Тайсона. Можливо він недооцінив свого суперника в останньому бою. Нганну був новачком, а Ф'юрі, можливо, був трохи непідготовлений. Але він зараз у добрій формі і серйозно готується до бою. Цей досвід змусить його стати кращим за», – заявив Ріккі в коментарі для Boxing News.

Нагадаємо, що Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.