Промоутер Ф’юрі назвав справжню ахіллесову п’яту Усика: Красюк різко поставив його на місце, давши завдання

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1106
1 голос
Промоутер Ф’юрі назвав справжню ахіллесову п’яту Усика: Красюк різко поставив його на місце, давши завдання
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Промоутер Тайсона Ф’юрі – Френк Воррен – висловився про слабке місце Олександра Усика. Менеджер українського боксера – Олександр Красюк – не забарився з відповіддю.

Менеджер Тайсона Ф’юрі – Френк Воррен – напередодні матчу за звання абсолюта, назвав слабке місце Олександра Усика.

«Ахіллесовою п'ятою Усика завжди було його тіло. Даніель Дюбуа тренувався для цього і в нього майже вийшло. Я думаю, Тайсон нокаутує Усика. Думаю, він зупинить його, але це буде справжній захопливий бій», – сказав Воррен в інтерв’ю Sky Sports.

Олександр Красюк, який є промоутером Усика, швидко відреагував на цей випад, натякнувши, що той скандальний удар Дюбуа по корпусу Усика, про який каже Воррен, все ж був завданий з порушенням правил і нижче корпусу.

«Те, що Воррен згадує як слабкі місця Усика, є слабкими сторонами будь-якого боксера чи навіть будь-якого чоловіка. З цієї причини ці удари заборонені. Тож я думаю, що дядько Френк має шукати нову стратегію перемоги над Усиком», – написав Красюк на своїй сторінці в інстаграмі.

  • Нагадаємо, бій володаря титулів WBA, WBO та IBF Усика (21-0, 14 КО) та чемпіона WBС Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) відбудеться 18 травня;
  • Поєдинок прийме столиця Саудівської Аравії – Ер-Ріяд.